Baterija punjiva NiMH everActive 6F22 9V 250mAh

Baterija punjiva NiMH everActive 6F22 9V 250mAh

1000.00 RSD

Na stanju

1000.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 127 Каtеgоriја:
Prеglеd kоrpе

Оpis

everActive 6F22 9V 250mAh NiMH baterije se generalno mogu koristiti svuda gde se koriste baterije za jednokratnu upotrebu. Unapred napunjene i spremne za rad, ove punjive baterije pomažu vam da uštedite novac i stvarate manje otpada tokom vremena, smanjujući uticaj na životnu sredinu. Baterije ispunjavaju najviše standarde bezbednosti i izdržljivosti. Zahvaljujući odličnoj stabilnosti ciklusa, ove NiMH ćelije se mogu puniti do 1200 puta. Profesionalci i česti korisnici vole da koriste baterije najvećeg kapaciteta. Ove baterije su stoga idealne za profesionalne aplikacije sa velikom potrošnjom energije, kao što su robusni ručni uređaji, ispitivanje i instrumentacija, alarmi za dim/detektori ugljen-monoksida, svetionici i predajnici lokacija za hitne slučajeve, sigurnosni sistemi/senzori, razna brojila, muzički/audio uređaji i instrumenti, ručni bezbednosni skeneri, medicinski instrumenti i uređaji, hirurško osvetljenje, snimači podataka, sistemi daljinskog nadzora, požarni alarmi, satovi, dečije igračke, kamere, radio, studijsku opremu, električne gitare, i mnoge druge aplikacije. Ove baterije velikog kapaciteta mogu obezbediti maksimalnu snagu za kratko vreme. Samopražnjenje je irelevantno u ovom pogledu, zahvaljujući veoma niskoj stopi samopražnjenja. Potpuno su kompatibilne sa standardnim NiMH punjačima.

 • Sekundarna (punjiva) 6F22 veličine ćelija.
 • Unapred napunjene i spremne za rad.
 • Nominalni kapacitet 250mAh, minimum kapacitet 200mAh (verifikovano u skladu sa međunarodnim standardom IEC 61951-2)
 • Stabilan radni napon.
 • Niska stopa samopražnjenja: LSD (low self discharge-nisko samopražnjenje) – nizak nivo spontanog pražnjenja.
 • Dobar temperaturni opseg: -20°C do +50°C.
 • Pogodan rad bez memorijskog efekta.
 • Može se puniti bilo kada.
 • Do 1200 ciklusa punjenja/pražnjenja
 • Garantovan visok kvalitet proizvoda
 • Zbog upotrebe tehnologije „spremno za upotrebu“ može biti direktna zamena za alkalne baterije i druge.
 • Aplikacija za napajanje: robusni ručni uređaji, ispitivanje i instrumentacija, alarmi za dim/detektori ugljen-monoksida, svetionici i predajnici lokacija za hitne slučajeve, sigurnosni sistemi/senzori, razna brojila, muzički/audio uređaji i instrumenti, ručni bezbednosni skeneri, medicinski instrumenti i uređaji, hirurško osvetljenje, snimači podataka, sistemi daljinskog nadzora, požarni alarmi, satovi, dečije igračke, kamere, radio, studijsku opremu, električne gitare, i mnoge druge aplikacije.

Kompatibilne oznake: 1604A, 1604D, 1604LC, 6AM6, 6F22, 6LR61, 6LR61XWA, 9V, A1604, AL-9V, E522, EN22, K9V, LA522, MN1604, PC1604, PP3, U9VL, 6LR21, 6LP3146, E Block, LR22. 522, 6LF22, 6R21. 6R22, BA3090/U, PP3HP, 006P, AM6F, 6LF62, HP3, M1604, 4022, BLOC, CLR6, KA9, ND65V, U9VL-J-P

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 43 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Težina pakovanja/blistera

Tehničke specifikacije everActive_9V_250.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader