Baterija punjiva NiMH Varta Solar AA 1.2V 800mAh

Baterija punjiva NiMH Varta Solar AA 1.2V 800mAh

600.00 RSD

Na stanju

600.00 RSD

1 blister (2 komada)

Šifrа prоizvоdа: 1476 Каtеgоriја:
Prеglеd kоrpе

Оpis

Varta Recharge Accu Solar AA punjiva NiMH baterija je idealno rešenje za vaša solarna svetla, a i mnoge bežične telefone. Baterija za solarna svetla mora da ispunjava različite zahteve kako bi obezbedila dovoljno energije kada je to potrebno. Varta NiMH punjiva baterija AA ispunjava sve uslove koji se očekuju. Ova baterija za solarna svetla je baterija nove generacije Ready2Use (spremna za upotrebu), koja se isporučuje napunjena i može se koristiti odmah nakon otpakivanja. Solarna svetla zahtevaju određenu vrstu izvora energije da bi efikasno radila. Optimizovan kapacitet za niskostrujno osvetljenje koje zahteva baterije sa niskom energetskom strujom. Ove visokokvalitetne punjive AA baterije su konstruisane da zadovolje tu specifičnu potrebu. Pouzdane su, ekonomične i pomažu vam da uštedite novac i planetu. Zahvaljujući njihovoj naprednoj NiMH tehnologiji, ove ćelije se mogu ponovo puniti i delimično isprazniti stotine puta bez ikakvog memorijskog efekta. To znači da će nastaviti da obezbeđuju stabilno napajanje za vašu baštu ili osvetljenje trotoara tokom noći a i dalje će se potpuno puniti strujom solarnih ćelija tokom dana. Varta punjive baterije su otporne na prekomerno punjenje i duboko pražnjenje i izdvajaju se zbog velikog broja ciklusa punjenja i dugog veka trajanja. Ove punjive baterije se mogu koristiti u svim uobičajenim NiMH punjačima i standardnim aplikacijama dostupnim na tržištu.

 • Sekundarna (punjiva) AA veličine ćelija
 • Specijalno dizajnirane za solarna svetla
 • Unapred napunjene i spremne za rad
 • Stabilan radni napon
 • Niska stopa samopražnjenja
 • Može se puniti bilo kada
 • Visoka stabilnost ciklusa i izdržljivost
 • Punjenje i pražnjenje do 1000 puta bez memorijskog efekta
 • Otporne na prekomerno punjenje i duboko pražnjenje
 • Optimizovan kapacitet za solarnea svetla koja pune niskofrekventne baterije na visokoj frekvenciji (obično dnevno)
 • Izdvajaju se zbog velikog broja ciklusa punjenja i dugog veka trajanja
 • Idealno rešenje za baterijska solarna svetla i bežične telefone
 • Punjive sa svim uobičajenim NiMH punjačima

Kompatibilne oznake: 15A, 15AC, 4006, 4106, 4206, 4706, 4906, AA, LR06, AM-3, AM3, E91, EN91, LR6, MN1500, MX1500, X91, KAA, 815, R06P, SUM4, HP7, 824, K6A, LR6A, LR6N, HR6, HR06, HR-AAU, 56736, Mignon, Stilo

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 35 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Maksimalna kontinuirana struja pražnjenja

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Težina pakovanja/blistera

Tehničke specifikacije Varta_Solar_AA_HR6.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader