Punjač akumulatora H-Tronic AL300 Pro 2/6/12V

Punjač akumulatora H-Tronic AL300 Pro 2/6/12V

1800.00 RSD

Na stanju

1800.00 RSD

Šifra proizvoda: 1232 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Punjač akumulatora H-tronic AL300 Pro je punjač koji će pažljivo puniti olovne kiselinske akumulatore od 2, 6 i 12V. Čim se dostigne krajnji napon punjenja, elektronski sistem automatski smanjuje struju punjenja. To znači da ovaj punjač može ostati trajno povezan sa baterijom, na primer zimi. Naročito pogodan za punjenje olovnih baterija za automobile, mobilne kućice, motocikle i čamce, posebno kada baterije treba duže održavati u dobrom stanju. Sa praktičnim terminalima za povezivanje baterija, I-U postupak punjenja. Punjač je idealan za baterije kapaciteta do maksimalno 10Ah.

  • Proizvedeno u Nemačkoj
  • Potpuno automatski rad
  • Ručno podešavanje napona
  • Pogodan za sve vrste olovnih akumulatora (GEL, AGM, VRLA, konvencionalni)
  • Kontrola punjenja sa IU
  • Indikator statusa punjenja
  • Idealan za 6 i 12V baterije kapaciteta do maksimalno 10Ah
  • Zaštita od prepunjavanja, obrnutog polariteta i kraktog spoja
  • Izlaz: 2-12V, 300mA max

Dodatne informacije

Težina 345 kg
Proizvođač

Napon punjenja

, ,

Struja Punjenja

, ,

Ulazni napon

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Rok saobraznosti

Tehničke specifikacije

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader