LitiCo d.o.o Niš - Prodaja i servis svih vrsta baterija

Profesionalizam. Kvalitet. Garancija.

Prodajno-Servisni Centar LitiCo doo Niš se bavi uvozom i veleprodajom svih vrsta baterija renomiranih svetskih proizvođača kao i specijalizovanom uslugom profesionalne reparacije i proizvodnje industrijskih baterija. Tim čine stručnjaci sa preko 15 godina radnog iskustva u ovoj oblasti.

Organizaciona struktura je prilagođena strateškim ciljevima preduzeća i sastoji se od dve organizacione jedinice:

  • PRODAJNI CENTAR – maloprodaja, veleprodaja i prodaja putem konkursa javne nabavke. Naša ponuda baterija i punjača je jedna od najvećih u Srbiji i
  • SERVISNI CENTAR – proizvodnja, reparacija i servis svih vrsta baterija. Cilj nam je da jednom mestu ponudimo rešenje za sve Vaše probleme i potrebe za baterijom.

Uz profesionalni pristup i pruženi kvalitet naših proizvoda i usluge, trudimo se budemo najpouzdaniji partner u ovoj oblasti. Pozdravljamo i cenimo sve predloge i povratne informacije o tome kako Vam bolje možemo služiti.

Misija i osnovne vrednosti

Cilj nam je da odabranim tržišnim kategorijama (privatni i biznis korisnici, veleprodaja, javni sektor) obezbedemo najkvaliteniju ponudu i rešenje u skladu sa njihovim potrebama.

Naše osnovne vrednosti su:

  • stručnost
  • pouzdanost
  • spremnost da pomognemo
  • poštenje
Recta linea brevissima, recta via tutissima
Prava linija je najkraća, pravi put je najsigurniji

Latinska poslovica

Vizija

Naša vizija je da, uz profesionalni pristup i pruženi kvalitet proizvoda i usluge, ponosno budemo dugoročna garancija u izboru najpouzdanijeg partnera u ovoj oblasti.

“Stručno i pošteno prema svima.”
LitiCo d.o.o. Niš

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader