LitiCo d.o.o Niš - Prodaja i servis svih vrsta baterija

NAČINI PLAĆANJA

izaberite kako biste platili robu

Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina:

  • plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke,
  • plaćanje na sajtu, platnim karticama,
  • plaćanjem na rate ili čekovima,
  • opštom uplatnicom u pošti ili banci (avansno)

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.wobyhaus.co.rs plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje opštom uplatnicom u pošti ili banci (avansno)

Za porudžbine čije se plaćanje vrši uplatom u banci ili pošti, ili putem e-banking-a, rok za uplatu je 3 radna dana nakon što dobijete instrukcije za uplatu na Vaš e-mail. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. Ovo je ujedno i najsporiji vid poručivanja, pošto je neophodno da prođe par dana pre nego što se steknu uslovi za slanje porudžbine.

Plaćanje karticama online na sajtu (implementacija u toku)

Uskoro ćete svoju narudžbinu moći da platite i online na našem sajtu koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Kada implementiramo opciju online plaćanja, takav vid plaćanja biće dostupan svim našim korisnicima na teritoriji Srbije.

LitiCo DOO Niš

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader