Baterija punjiva NiMH everActive D R20 1.2V 10000mAh

Baterija punjiva NiMH everActive D R20 1.2V 10000mAh

2400.00 RSD

Na stanju

2400.00 RSD

1 blister (2 komada)

SKU: 128 Category:
View cart

Description

everActive NiMH D (R20) 1.2V 10000mAh baterije se generalno mogu koristiti svuda gde se koriste baterije za jednokratnu upotrebu. Unapred napunjene i spremne za rad, ove punjive baterije pomažu vam da uštedite novac i stvarate manje otpada tokom vremena, smanjujući uticaj na životnu sredinu. Baterije ispunjavaju najviše standarde bezbednosti i izdržljivosti. Zahvaljujući odličnoj stabilnosti ciklusa, ove NiMH ćelije se mogu puniti do 1200 puta. Profesionalci i česti korisnici vole da koriste baterije najvećeg kapaciteta. Ove baterije su stoga idealne za profesionalne aplikacije sa velikom potrošnjom energije, kao što su baterijske lampe, satovi, radio, odašiljači, muzički instrumenti, dečije igračke, i mnoge druge aplikacije. Ove baterije velikog kapaciteta mogu obezbediti maksimalnu snagu za kratko vreme. Samopražnjenje je irelevantno u ovom pogledu, zahvaljujući veoma niskoj stopi samopražnjenja. Potpuno su kompatibilne sa standardnim NiMH punjačima.

 • Sekundarna (punjiva) D veličine ćelija.
 • Unapred napunjene i spremne za rad.
 • Nominalni kapacitet 10000mAh, minimum kapacitet 9000mAh (verifikovano u skladu sa međunarodnim standardom IEC 61951-2)
 • Stabilan radni napon.
 • Niska stopa samopražnjenja: LSD (low self discharge-nisko samopražnjenje) – nizak nivo spontanog pražnjenja.
 • Dobar temperaturni opseg: -20°C do +50°C.
 • Pogodan rad bez memorijskog efekta.
 • Može se puniti bilo kada.
 • Do 1200 ciklusa punjenja/pražnjenja
 • Garantovan visok kvalitet proizvoda
 • Zbog upotrebe tehnologije „spremno za upotrebu“ može biti direktna zamena za alkalne baterije i druge.
 • Aplikacija za napajanje: baterijske lampe, satovi, radio, odašiljači, muzički instrumenti, dečije igračke, i mnoge druge aplikacije.

Kompatibilne oznake: HR20, LR20, D, AM1, XL, MN1300, 813, E95, LR20N, 13A, KD, R20, LR20L, BA3030, U7520, UM1, 1.2H4, 10105, DC1300, KR20, LD713, NH50, NM713, PL713, HRL20, Torcia

Additional information

Weight 310 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Težina pakovanja/blistera

Tehničke specifikacije everActive_R20_D.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader