Baterija punjiva NiMH AA 1.2V 2550mAh 4Pack Eneloop Pro

Baterija punjiva NiMH AA 1.2V 2550mAh 4Pack Eneloop Pro

Baterija punjiva NiMH AA 1.2V 2550mAh 4Pack Eneloop Pro

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

Šifra proizvoda: 191 Kategorija:

Opis

Prikazana cena je za 1 pakovanje-4kom (za 1kom=600rsd)

Punjiva baterija NiMH AA Eneloop Pro 2550mAh 1.2V

Punjive Eneloop Pro baterije su idealno rešenje za napajanje uređaja sa visokom potrošnjom energije, poput blic kamera, bežičnih tastatura i miševa, kontrolera za konzole, radio-kontrolisanih igrački i raznih kućnih aparata. Korišćenjem baterija Eneloop Pro svi ovi uređaji mogu raditi mnogo duže.

  • Proizvedeno u Japanu
  • Najnovija proizvodnja
  • Najveći kapacitet među novom generacijom punjivih bateirija 2550 mAh
  • Zadržava 85% kapaciteta nakon 12 meseci
  • Radi na niskim temperaturama do -20°C
  • Prethodno napunjeno solarnom energijom

 

———————————–Punjive NiMH-NiCd baterije – LitiCo, prodaja na veliko i malo.Pored velikog izbora punjivih NiMH-NiCd baterija u ponudi su:- alkalne baterije, – suve cink-ugljene baterije, – satne baterije, – baterije za slušne aparate, – industrijske baterije, – baterije za specijalne namene, – litijumske baterije za široku upotrebu, – baterije za bežične telefone, – olovni hermetički akumulatori, – baterije za UPS, – baterije za laptopove, kao i – baterijski paketi raznih namena. Povoljne maloprodajne i veleprodajne cene svih vrsta baterija i baterijskih paketa – LitiCo doo Niš.

Dodatne informacije

Težina155 kg
Proizvođač

Napon

Oblik

Hemijski sastav

Tehničke specifikacije

Težina

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader