Solarni MC4 4T konektor

Solarni MC4 4T konektor

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

Оpis

MC4 konektor sluzi za povezivanje fotonaponskih solarnih panela sa kontrolerom ili sa drugim konektorom, bilo da želite da povežete panele u rednu ili paralelnu vezu.

  • Konektor MC4 za solarne panele, kablove.
  • Cena se odnosi za jedan par (muški + ženski deo).
  • Za bezbedno i brzo povezivanje solarnih panela.
  • Za spoljašnju upotrebu.
  • Otporno na sve vremenske uslove.
  • Zaštitna silikonska gumica koja onemogućava prodor vode i prašine unutar konektora.

Dоdаtnе infоrmаciје

Radni napon

Radna struja

Prečnik kablova

Materijal kontakta

Zaštita

Radna temperatura

Težina

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader