Baterija litijum BR17335 Panasonic BR-2/3A 3V 1200mAh

Baterija litijum BR17335 Panasonic BR-2/3A 3V 1200mAh

1200.00 RSD

Na stanju

1200.00 RSD

1 komad

View cart

Description

Panasonic BR-2/3A (BR17335) je poluproizvod, na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Kao takva ova baterija se upotrebljava u raznim industrijskim mašinama i uređajima, kao što su CNC mašine. i mnogim drugim primenama.

 • Proizvedeno u Japanu.
 • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
 • Primarna (nepunjiva) litijum-ugljen monofluorid (Li-CF) 2/3 A veličine ćelija.
 • Aplikacija za napajanje: mernih uređaja (za struju, vodu, gas, itd.), alarmni i bezbedonosni uređaji, sistemi za praćenje, GPS uređaji, profesionalna elektronika, električne igračke, medicinska oprema, signalni uređaji, automobilska elektronika, i mnogi drugi.
 • Hermetički zatvorena na oba kraja i zaštićena od curenja.
 • Veća gustina energije.
 • Niska stopa samopražnjenja.
 • Duži radni vek.
 • Širok temperaturni opseg: -40°C do +85°C
 • Otporna na kontinuisana pražnjenja.
 • Dugoročna pouzdanost

PRIMARNA baterija i nije punjiva. Ni pod kojim uslovima je nemojte puniti. Kada je potpuno ispraznite molimo vas da je odložite po propisima odlaganja opasnog materijala.

Kompatibilne oznake: 2587678-8008, 25876788008, BR-2/3A-E2SP, BR-2/3A/T, BR-2/3AE, BR2/3A/T, BR2/3AE, BR2/3AE2SP, CR17335, CR17335SE, CR17335SE-C13 (-E2SP), PCL6403 (-E2SP),

Additional information

Weight 13 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Maksimalna kontinuirana struja pražnjenja

Radna temperatura

Dimenzije

,

Oblik

Težina

Tehničke specifikacije Panasonic_BR2-3A_BR17335-.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader