Solarni AGM akumulator Long WPL200-12BN 12V 200Ah

Solarni AGM akumulator Long WPL200-12BN 12V 200Ah

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

1 komad

Description

Bitno je naglasiti da su solarni akumulatori specifično dizajnirani za solarne sisteme i da nije poželjno koristiti obične automobilske ili kamionske akumulatore.

  • AGM VRLA tehnologija, bez održavanja.
  • Bez tečnog elektrolita.
  • Mogućnost montiranja u bilo kojem položaju.
  • Mogućnost upotrebe i kao ciklični akumulator.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dug radni vek – projektovani vek 12 godina.
  • Mogućnost delimičnog punjenja-pražnjenja.
  • Najčešća primena za napajanje: UPS uređaje, centrale, brodske sisteme, solarni sistemi, UPS sistemi, alarmne centrale, reflektori, prskalice, kosačice, telekomunikacione baze, sistemi podstanica, rezervni sistemi za napajanje, sistemi za prevenciju i bezbednost, električni skuteri, vozila sa automatskim navođenjem, i mnogim drugim primenama.
  • Posebno dizajnirani filteri protiv eksplozije i sigurnosni ventili sprečavaju curenje gasa kada se napuni.
  • Širina izvoda – (F18) M8 vijak.

Additional information

Weight 61500 kg
Proizvođač

Radni napon

Kapacitet

Radna temperatura

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Garancija

Tehničke specifikacije Long_WPL200-12BN.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader