Baterija Li-ion 17500 LTC 3.7V 1100mAh ICR17500

Baterija Li-ion 17500 LTC 3.7V 1100mAh ICR17500

950.00 RSD

Na stanju

950.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 635 Каtеgоriје: ,
Prеglеd kоrpе

Оpis

LTC 17500 (A) industrijska baterija je proizvod na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Ova punjiva Li-ion baterija je industrijska standardna cilindrična ćelija. Uglavnom se koriste u raznovrsnim uređajima kao što su: električni alati, daljinsko upravljanje, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, električni brijači, digitalne kamere, bežični telefoni, LED svetla, medicinski instrumenti, vojna oprema, audio oprema, ručne radio stanice, komunikacioni uređaji, laptop računari, alatima, merni uređaji (za struju, vodu, gas, itd.), alarmni i bezbedonosni uređaji, sistemi za praćenje, GPS uređaji, profesionalna elektronika, električne igračke, signalni uređaji, automobilska elektronika, i mnogim drugim aplikacijama.

  • Sekundarna (punjiva) A veličine ćelija.
  • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
  • Stabilan radni napon.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dobar temperaturni opseg.
  • Aplikacija za napajanje – električni alati, daljinsko upravljanje, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, električni brijači, digitalne kamere, bežični telefoni, LED svetla, medicinski instrumenti, vojna oprema, audio oprema, ručne radio stanice, komunikacioni uređaji, laptop računari, alatima, merni uređaji (za struju, vodu, gas, itd.), alarmni i bezbedonosni uređaji, sistemi za praćenje, GPS uređaji, profesionalna elektronika, električne igračke, signalni uređaji, automobilska elektronika, i mnogim drugim aplikacijama.
  • Ravan vrh, uži plus kontakt i širi minus kontakt.
  • Baterije 17500 kao Li-Ion ćelije nemaju memorijski efekat, ali se preporučuje na svakih 30 – 40 ciklusa punjenja i pražnjenja (pustiti da se isprazne do samog kraja pa potom napune). Na taj način očuvaće kapacitet na duži vremenski period.
  • Ima do 10 puta veću snagu od naj kvalitetnije NiMh baterije.
  • Pune se samo punjačima namenskim za Li-ion ćelije napona punjenja 4.2V.

Kompatibilne oznake: LS17500, ER17505, ER18505, ALIT6032, NSN 6135-01-524-7621, ER18505/S, ER17/50, XL-100F, ER18505/T, ER17500V

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 38 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Terminal

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader