Baterija punjiva NiMH AA 1.2V 2000mAh 4Pack Eneloop

Baterija punjiva NiMH AA 1.2V 2000mAh 4Pack Eneloop

Baterija punjiva NiMH AA 1.2V 2000mAh 4Pack Eneloop

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

SKU: 122 Category:

Description

Prikazana cena je za 1 pakovanje-4kom (za 1kom=400rsd)

Punjiva baterija NiMH AA Eneloop 2000mAh 1.2V

Eneloop je dugotrajna, unapred napunjena, punjiva baterija za uštedu energije i novca, koja se može reciklirati i koja se sada može puniti i prazniti čak do 2100 puta. Idealno za standardnu električnu opremu kao što su kamere, kontroleri, daljinski upravljači, satovi itd.

  • Proizvedeno u Japanu
  • Ekonomične
  • Spreman za upotrebu
  • Nisko samopražnjenje
  • Mogu se reciklirati i ekološki prihvatljive
  • Baterija velike snage
  • Operativne na niskim temperaturama

 

———————————–Punjive NiMH-NiCd baterije – LitiCo, prodaja na veliko i malo.Pored velikog izbora punjivih NiMH-NiCd baterija u ponudi su:- alkalne baterije, – suve cink-ugljene baterije, – satne baterije, – baterije za slušne aparate, – industrijske baterije, – baterije za specijalne namene, – litijumske baterije za široku upotrebu, – baterije za bežične telefone, – olovni hermetički akumulatori, – baterije za UPS, – baterije za laptopove, kao i – baterijski paketi raznih namena. Povoljne maloprodajne i veleprodajne cene svih vrsta baterija i baterijskih paketa – LitiCo doo Niš.

Additional information

Proizvođač

Napon

Oblik

Hemijski sastav

Težina

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader