Baterija punjiva NiMH Panasonic AAA 1.2V 780mAh HHR-80AAAB

Baterija punjiva NiMH Panasonic AAA 1.2V 780mAh HHR-80AAAB

300.00 RSD

Na stanju

300.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 369 Каtеgоriја:
Prеglеd kоrpе

Оpis

Panasonic AAA 1.2V 780mAh (HHR-80AAAB) NiMH baterije se generalno mogu koristiti svuda gde se koriste baterije za jednokratnu upotrebu. Ove punjive baterije pomažu vam da uštedite novac i stvarate manje otpada tokom vremena, smanjujući uticaj na životnu sredinu. Baterije ispunjavaju najviše standarde bezbednosti i izdržljivosti. Zahvaljujući odličnoj stabilnosti ciklusa, ove NiMH ćelije se mogu puniti na stotine puta. Profesionalci i česti korisnici vole da koriste baterije najvećeg kapaciteta. Ove baterije su stoga idealne za profesionalne aplikacije sa velikom potrošnjom energije, kao što su digitalni fotoaparati, blic oprema, medicinska oprema, uređaji za daljinsko upravljanje, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, električni brijači, digitalne kamere, bežični telefoni, alarmi, LED svetla, medicinski instrumenti, audio oprema, ručne radio stanice, drugi komunikacioni uređaji, laptop računari, električnim alatima, masažerima i mnogim drugim aplikacijama. Ove baterije velikog kapaciteta mogu obezbediti maksimalnu snagu za kratko vreme. Samopražnjenje je irelevantno u ovom pogledu, zahvaljujući veoma niskoj stopi samopražnjenja. Potpuno su kompatibilne sa standardnim NiMH punjačima.

  • Sekundarna (punjiva) AAA veličine ćelija.
  • Stabilan radni napon.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dobar temperaturni opseg.
  • Pogodan rad bez memorijskog efekta.
  • Može se puniti bilo kada.
  • Aplikacija za napajanje: digitalni fotoaparati, blic oprema, medicinska oprema, uređaji za daljinsko upravljanje, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, električni brijači, digitalne kamere, bežični telefoni, alarmi, LED svetla, medicinski instrumenti, audio oprema, ručne radio stanice, drugi komunikacioni uređaji, laptop računari, električnim alatima, masažerima i mnogim drugim aplikacijama.

Kompatibilne oznake: HR3, HR03, UO100557, DC2400, DC2400B4N, LR03, AAA, LR3, AM4M8A, AM4, S, MN2400, 824, E92, LR03N, 24A, K3A, R3, R03, 7526, UM4, Micro, V2500PX, GP80AAAH/T, GP80AAAHHB, PC1500, 4003, MX2400, HHR-70AAA/T, HHR-70AAAB8/T, HHR70AAA/T, HHR70AAAB8/T

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 13 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Tehničke specifikacije Panasonic_HHR-80AAAB.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader