Baterija litijum Panasonic CR-P2 6V 1550mAh

Baterija litijum Panasonic CR-P2 6V 1550mAh

700.00 RSD

Na stanju

700.00 RSD

1 komad

Prеglеd kоrpе

Оpis

Prikazana cena je za jedan komad.

Panasonic CR-P2 baterija kombinuje lagani materijal sa litijumskom tehnologijom kako bi stvorila izvor napajanja pogodan za sve primene. Prvobitno dizajniran za kamere, Panasonic CR-P2 baterija ima veliki kapacitet i nizak unutrašnji otpor kako bi se obezbedilo brzo vreme oporavka blica i brzo snimanje. Još popularnih aplikacija su u: super svetlim LED lampama, alarmni sistemi, digitalni fotoaparati, fotografska oprema, panik svetla, medicinska oprema i drugi uređaji. Ova Panasonic CR-P2 je 6 volta litijumska baterija koja dolazi sa kapacitetom od 1550mAh. Ova stalna i kontinuirana brzina pražnjenja uparena sa znatnim kapacitetom osigurava da vaši uređaji ostanu napunjeni jako dugo. Takođe dobro rade u okruženjima sa ekstremnim temperaturama, od -20℃ do +65℃.

 • Proizvedeno u Sjedinenim Američkim Državama
 • Primarna (nepunjiva) baterija
 • Dvostruki kapacitet za duži vek trajanja
 • Visoka gustina energije
 • Nizak unutrašnji otpor za brz oporavak blica i brzo snimanje
 • Lagan i izdržljiv dizajn
 • Stabilan napon pražnjenja
 • Mali stepen samopražnjenja
 • Dug životni vek
 • Visoka sigurnost i pouzdanost
 • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja
 • Izvanredni temperaturni opseg od -20℃ do +65℃
 • Odlična otpornost na curenje i tokom dužeg vremenskog perioda
 • Široka primena u brojnim uređajima: digitalni fotoaparati, fotografska oprema, panik svetla, LED lampe, medicinski uređaji, alarmni sistemi, itd.

Slične oznake: DL223A, CR-P2, K223LA, EL223AP, PC223, 5024LC, CR17-33, CRP2S, PC223A, VL223, CRP2P, CRP2R, CRP2S, CR-P2P, 223A, KCRP2A, CR-P2L, T223A, CR-P2L/1BP

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 37 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Konstantna struja pražnjenja

Radna temperatura

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Tehničke specifikacije Panasonic_CR-P2.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader