Baterija litijum Panasonic 2CR5 6V 1550mAh

Baterija litijum Panasonic 2CR5 6V 1550mAh

700.00 RSD

Na stanju

700.00 RSD

1 komad

View cart

Description

Prikazana cena je za jedan komad.

Panasonic 2CR5 baterija kombinuje lagani materijal sa litijumskom tehnologijom kako bi stvorila izvor napajanja pogodan za sve primene. Prvobitno dizajniran za kamere, Panasonic 2CR5 baterija ima veliki kapacitet i nizak unutrašnji otpor kako bi se obezbedilo brzo vreme oporavka blica i brzo snimanje. Još popularnih aplikacija su u: super svetlim LED lampama, alarmni sistemi, digitalni fotoaparati, fotografska oprema, panik svetla, medicinska oprema i drugi uređaji. Ova Panasonic 2CR5 je 6 volta litijumska baterija koja dolazi sa kapacitetom od 1550mAh. Ova stalna i kontinuirana brzina pražnjenja uparena sa znatnim kapacitetom osigurava da vaši uređaji ostanu napunjeni jako dugo. Takođe dobro rade u okruženjima sa ekstremnim temperaturama, od -20℃ do +65℃. Baterija je oblikovana tako da se može umetnuti u odeljak za baterije samo na jedan način, obezbeđujući pravilnu orijentaciju čak i kada se baterija menja u žurbi ili pri slabom osvetljenju.

 • Proizvedeno u Sjedinenim Američkim Državama
 • Primarna (nepunjiva) baterija
 • Dvostruki kapacitet za duži vek trajanja
 • Visoka gustina energije
 • Nizak unutrašnji otpor za brz oporavak blica i brzo snimanje
 • Lagan i izdržljiv dizajn
 • Stabilan napon pražnjenja
 • Mali stepen samopražnjenja
 • Dug životni vek
 • Visoka sigurnost i pouzdanost
 • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja
 • Izvanredni temperaturni opseg od -20℃ do +65℃
 • Odlična otpornost na curenje i tokom dužeg vremenskog perioda
 • Široka primena u brojnim uređajima: digitalni fotoaparati, fotografska oprema, panik svetla, LED lampe, medicinski uređaji, alarmni sistemi, vojna oprema, itd.

Slične oznake: 23-178, 23-266, 245, 245AA, 2CR5, 2CR5E, 2CR5M, 2CR5R, 2R5, 5032GC, 5032LC, 6203, 645, AFL-240, AFL-240R, DL245, DL245EL, DL2CR5, DL345, DL345A, EL2CR5, EL2CR5BP, EOS 1V, KL2CR5, KL2CR5-1, PR2CR5, RL2CR5, RL2CR5-1, XLDL223AB, XLDL245B

Additional information

Weight 38 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Konstantna struja pražnjenja

Radna temperatura

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Tehničke specifikacije Panasonic_2CR5.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader