Baterija alkalana Varta Longlife Max Power AAA LR03 1.5V 1220mAh (BL4)

Baterija alkalana Varta Longlife Max Power AAA LR03 1.5V 1220mAh (BL4)

480.00 RSD

Na stanju

480.00 RSD

1 blister (4 komada)

Šifrа prоizvоdа: 196 Каtеgоriја:
Prеglеd kоrpе

Оpis

Prikazana cena je za jedan blister, četiri komada.

Premium Varta Longlife Max Power AAA (LR03) alkalne baterije obećavaju četiri glavne prednosti: bolje performanse, dugu izdržljivost, odličnu vrednost i visoku bezbednost. Mnogi digitalni uređaji kao što su digitalne kamera ili kontroleri za kozole zahtevaju preciznu energiju u promenljivim zahtevima. VARTA Longlife Max Power vam daje najbolju moguću preciznost sa fleksibilnim nivoima energije. Tako da i vi ostajete fleksibilni u svemu što radite. Ove alkalne baterije imaju relativno visoku gustinu energije i dugo vreme rada, dok proizvode skoro isti nivo napona tokom svog rada. Preporučuje se za uređaje niske i velike energije i za uređaje za kontinuiranu upotrebu, kao što su detektori dima, satovi, daljinski upravljači, baterijske lampe, bežični telefoni, dečije igračke i mnogi drugi gadžeti i aplikacije. Pametno i praktično rešenje za pakovanje: Inovativni mehanizam za otvaranje/zatvaranje za jednostavno skladištenje baterija za iskorišćene ili nekorišćene baterije. Varta Longlife Max Power AAA (LR03) alkalne baterije omogućavaju da vaši omiljeni uređaji rade duže.

 • Proizvedeno u Nemačkoj
 • Primarna (nepunjiva) baterija
 • Premium alkalna baterija
 • Precizna energija u promenljivim zahtevima
 • Stabilan napon pražnjenja
 • Mali stepen samopražnjenja
 • Dug životni vek
 • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja
 • Odlična otpornost na curenje, sa višefaznom zaštitom od curenja
 • “Single Press Out” ambalaža omogućuje lako otvaranje pakovanja i dobru zaštitu za nekorišćene baterije.
 • Široka primena u mnogim uređajima: detektori dima, satovi, daljinski upravljači, baterijske lampe, bežični telefoni, dečije igračke i mnogi drugi gadžeti i aplikacije

Slične oznake: LR03, AAA, LR3, AM4M8A, AM4, S, MN2400, 824, E92, EN92, LR03N, 24A, K3A, R3, R03, 7526, UM4, Micro, V2500PX, FR10G445, FR03, L92, LR03XWA, MX2400, PC2400

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 50 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Težina pakovanja/blistera

Tehničke specifikacije Varta-Longlife-Max-Power-LR03-AAA.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader