Baterija LiFePo4 18650 Heter 3.2V 1400mAh 10A HTCF18650-1400-3.3

Baterija LiFePo4 18650 Heter 3.2V 1400mAh 10A HTCF18650-1400-3.3

900.00 RSD

Na stanju

900.00 RSD

1 komad

View cart

Description

Heter 18650 LiFePo4 (HTCF18650-1400-3.3) industrijska baterija je proizvod na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Ova punjiva LiFePo4 baterija je industrijska standardna cilindrična ćelija. Uglavnom se koriste u raznovrsnim uređajima kao što su: električni alati, laptopovi, baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), električni bicikli, električna vozila, daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, usisivači, lovačka oprema, muzički uređaji, i mnogim drugim primenama.

  • Visoka struja pražnjenja.
  • Sekundarna (punjiva) 18650 veličine ćelija.
  • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
  • Stabilan radni napon.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dobar temperaturni opseg.
  • Aplikacija za napajanje – solarna svetla, električni alati, laptopovi, baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), električni bicikli, električna vozila, daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, usisivači, lovačka oprema, muzički uređaji, i mnogim drugim primenama.
  • 18650 predstavlja dimenziju cilindrične baterije koje ima prečnik 18mm i dužinu 65mm.
  • Ravan vrh, uži plus kontakt i širi minus kontakt.

Additional information

Weight 40 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Minimalan napon pražnjenja

Maksimalan napon punjenja

Konstantna struja pražnjenja

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Terminal

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader