Baterija alkalana Varta Industrial Pro C LR14 1.5V 7800mAh

Baterija alkalana Varta Industrial Pro C LR14 1.5V 7800mAh

150.00 RSD

Na stanju

150.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 429 Каtеgоriја:
Prеglеd kоrpе

Оpis

Varta Industrial Pro C (LR14) alkalne baterije obećavaju četiri glavne prednosti: bolje performanse, dugu izdržljivost, odličnu vrednost i visoku bezbednost. Ove alkalne baterije imaju relativno visoku gustinu energije i dugo vreme rada, dok proizvode skoro isti nivo napona tokom svog rada. Preporučuje se za uređaje niske i velike energije i za uređaje za kontinuiranu upotrebu, kao što su baterijske lampe, satovi, radio, muzički instrumenti, dečije igračke, i mnoge druge aplikacije. Varta Industrial Pro C (LR14) alkalne baterije omogućavaju da vaši omiljeni uređaji rade duže.

  • Proizvedeno u Nemačkoj
  • Primarna (nepunjiva) baterija
  • Stabilan napon pražnjenja
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Dug životni vek
  • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja
  • Odlična otpornost na curenje
  • Široka primena u mnogim uređajima: baterijske lampe, satovi, radio, muzički instrumenti, dečije igračke, i mnoge druge aplikacije

Slične oznake: 14A, 14D, 814, AL-C, AM2, C, E93, EN93, KC, LR14, LR14XWA, MN1400, MX1400, PC1400, R14, UM2, 4014, 343, U11, 14AC, 814, ALC, 7522, HP11, Baby

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 66 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Tehničke specifikacije Varta_Industrial_Pro_C_4014_LR14.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader