Baterija litijum Varta Ultra Lithium AAA 6103 1.5V 1100mAh

Baterija litijum Varta Ultra Lithium AAA 6103 1.5V 1100mAh

650.00 RSD

Na stanju

650.00 RSD

2 komada

View cart

Description

Prikazana cena je za pakovanje od dva komada.

Varta Ultra Lithium AAA (6103) ispunjava najviše zahteve kvaliteta i performansi u svim oblastima savremenog života. Kao savršeno rešenje za energetski intenzivne aplikacije, litijumske baterije rade izuzetno dobro u ekstremnim uslovima. Varta litijumske baterije savladavaju temperaturu od -40°C do +60°C. Osim toga, visokotehnološki uređaji se napajaju sa maksimalnim performansama i izdržljivošću. Sa do 38 % smanjene težine u odnosu na alkalne VARTA ULTRA litijumske baterije savršene su za sport i upotrebu na otvorenom i izuzetno dobro rade u ekstremnim uslovima. Možete se osloniti na njih bilo da se igrate sa decom koristeći voki-toki ili slikate digitalnim fotoaparatom na avanturističkom putovanju sa ekstremnim temperaturama. Takođe savršeno funkcionišu sa sigurnosnim uređajima poput detektora dima. Najviši kvalitet za visoke energetske zahteve koji vas održavaju nezavisnim u svim oblastima života. VARTA Ultra litijumske baterije ispunjavaju najviše zahteve kvaliteta i performansi sa do 8 puta dužim vekom trajanja od konvencionalnih alkalnih baterija.

  • Primarna (nepunjiva) baterija
  • Stabilan napon pražnjenja
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Dug životni vek
  • Traju do 8 puta duže od standardnih AAA alkalnih baterija
  • Litijumske Varta baterije su do 38% lakše od alkalnih baterija
  • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja (15 godina)
  • Izvanredni temperaturni opseg od -40°C do +60°C
  • Odlična otpornost na curenje i tokom dužeg vremenskog perioda
  • Široka primena u brojnim uređajima: digitalni fotoaparati, GPS sistema, voki-tokija, alarmni sistemi, itd.

Slične oznake: LR03, AAA, LR3, AM4M8A, AM4, S, MN2400, 824, E92, EN92, LR03N, 24A, K3A, R3, R03, 7526, UM4, Micro, V2500PX, FR10G445, FR03, L92, LR03XWA, MX2400, PC2400

Additional information

Weight 7.3 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Tehničke specifikacije Varta_6103_Ultra_Lithium_AAA.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader