Punjač NiMh NiCd baterija Ansmann Powerline 4 Pro

Punjač NiMh NiCd baterija Ansmann Powerline 4 Pro

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

SKU: 188 Categories: ,

Description

Paket sadrži:

 • Bazu za punjenje
 • Adapter za napajanje
 • Auto adapter
 • Uputstvo

Profesionalni punjač za 1 – 4 AAA ili AA punjive baterije. Kada se baterije ubace, uređaj započinje automatskom identifikacijom i brzim testom kapaciteta svake baterije. Zahvaljujući mikroprocesorskom upravljanju tehnologijom punjenja i održavanja baterija, baterije se optimalno pune, bezbedno i sigurno i mogu se nadgledati. Jednostavno rukovanje znači da se podešavanja mogu izvršiti pritiskom na dugme. USB izlaz se može koristiti za punjenje većine mobilnih telefona, PDA uređaja, MP3 plejera, prenosnih konzola za igre, navigacionih uređaja i bilo kojih drugih USB uređaja. Poverline 4 Pro možete koristiti i  u automobilu.

 • Poseduje zaštitu od kratkog spoja, prepunjavanja, pregrejavanja, obrnutog polariteta.
 • Poseduje dva USB izlaza za punjenje GoPro kamera, telefona itd.
 • Punjenje, pražnjenje, testiranje i osvežavanje baterija: Svaki slot za punjenje ima posebno dugme za određivanje pojedinačnih podešavanja za svaku bateriju. Na raspolaganju su četiri programa punjenja, pomoću kojih se baterije mogu puniti, isprazniti, osvežiti (uzastopnim punjenjem i pražnjenjem) ili testirati na kapacitet.
 • Automatsko isključivanje. Najsavremenija mikroprocesorska tehnologija punjenja sa višestrukom zaštitom od prekomernog punjenja garantuje optimalno napunjene baterije i nežan postupak punjenja.
 • Brzo punjenje. Struja punjenja može se unapred odabrati ručno pomoću funkcijskih tastera, a cilindrične ćelije  mogu se tako brzo napuniti do 1800 mA. Ako se podešavanje ne promeni, punjenje se vrši podrazumevanom strujom punjenja od 600 mA.
 • Multifunkcionalni LCD ekran. Prikazuje odabrani program punjenja i napon ćelije (u V), struju punjenja / pražnjenja (u mA), kapacitet (u mAh) ili proteklo vreme (u hh: mm) odvojeno za svaki slot za punjenje, čime se obezbeđuje pouzdana kontrola svih operacija. Takođe vas upozorava kada je umetnuta baterija koja se ne može puniti ili kada je baterija neispravna.
 • Podesiva struja punjenja po kanalu za punjenje: 400 mA, 600 mA, 800 mA pri punjenju 1-4 baterija; 400 mA, 600 mA, 800 mA, 1500 mA, 1800 mA pri punjenju 1-2 baterije.

Additional information

Weight 311 kg
Proizvođač

Struja Punjenja

, , , ,

Ulazni napon

,

Izlaz za potrošač 5V (USB)

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Tehničke specifikacije Ansmann_Powerline_4_Pro.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader