Punjač akumulatora Ansmann ALCS 2-24A 2/6/12/24V

Punjač akumulatora Ansmann ALCS 2-24A 2/6/12/24V

3600.00 RSD

Na stanju

3600.00 RSD

SKU: 186 Categories: ,
View cart

Description

Punjač akumulatora Ansmann ALCS 2-24A je izuzetno svestran i inteligentan punjač za upotrebu sa 2v, 6v, 12v i 24v olovnih hermetičkih akumulatora, kapaciteta od 2.4Ah do 24Ah, uključuje i održavajuće punjenje. Ovaj punjač će raditi sa GEL, VRLA, SLA i WET do maksimalno 24Ah. Nakon povezivanja akumulatora, uređaj se automatski prilagođava tačnom naponu baterije. Česte primene uključuju motocikle, skutere, baštensku opremu, čamce, dečija vozila i male automobile.

  • Proizvedeno u Nemačkoj
  • Automatska detekcija tipa akumulatora
  • Održavanje kapaciteta (trickle charge)
  • Pogodan za sve vrste olovnih akumulatora (GEL, AGM, VRLA, konvencionalni)
  • Kontrola punjenja sa IU ili U krivom
  • Indikator statusa punjenja
  • Zaštita od prepunjavanja, obrnutog polariteta i kraktog spoja
  • Izlaz: 2-24V 300-900mA
  • Vreme punjenja: 2V – 40 min, 6V-50 min, 12V – 60 min, 24V – 120 min

Additional information

Weight 520 kg
Proizvođač

Napon punjenja

, , ,

Struja Punjenja

, , ,

Ulazni napon

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Tehničke specifikacije Ansmann_ALCS2-24.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader