Punjač akumulatora EverActive CBC-40 12V/24V

Punjač akumulatora EverActive CBC-40 12V/24V

24000.00 RSD

Na stanju

24000.00 RSD

SKU: 1431 Categories: ,
View cart

Description

Punjač akumulatora everActive CBC-40 je izrađen sa naprednom inverterskom tehnologijom, kombinuje najbolje karakteristike tradicionalnih transformatorskih ispravljača i impulsnih punjača. Napredna tehnologija pretvarača je mnogo puta manja po veličini i težini i mnogo je efikasnija u poređenju sa tradicionalnim punjačima. Ovaj punjač omogućava glatko, postupno podešavanje efektivne struje punjenja u opsegu od 5 do 40A, bez obzira na to da li povezujemo bateriju od 12V ili 24V. Maksimalna struja punjenja je maksimalno 60A. Pored toga, ovaj proizvod je opremljen opcijom za pokretanje (startovanje, boost) i može da izvuče maksimalnu struju do 300A, u tom režimu. Industrijski karakter everActive CBC-40 punjača čini ga odličnim dodatkom bilo kojoj opremi za radionice – proizvod se posebno preporučuje profesionalcima – uz pomoć ovog punjača moguće je pokrenuti gotovo svako vozilo za nekoliko minuta, bez obzira na bateriju, stanje i spoljne uslove. Visoka maksimalna nominalna struja osigurava efikasno punjenje, čak i za električne viljuškare, električna vozila, itd., koji se napajaju akumulatorom od 12V i 24V. Automatski punjač za sve vrste kiselinskih akumulatora od 12V i 24V, kapaciteta od 25-1000Ah.

 • Podržava akumulatore 12V i 24V DC olovne kiselinske, AGM, VRLA, VLA, SLA, NAT, GEL, kapaciteta od 25Ah do 1000Ah
 • Elektronski stabilizovani izlazni napon smanjuje rizik od prekomernog punjenja baterije
 • Punjenje akumulatora najsigurnijom metodom: CC (konstantna struja) i nakon dostizanja ciljnog napona CV metodom (konstantni napon sa automatskim ograničenjem struje punjenja na 0A)
 • Efikasno punjenje čak i izuzetno praznih baterija
 • Mogućnost potpunog punjenja baterija izjednačavanjem gustine elektrolita u celoj bateriji, režim automatskog odklanjanja sumpora
 • Održavanje visokog napona na izlazu, čak i nakon završetka punjenja, pomaže u postizanju odgovarajuće gustine elektrolita u svakoj komori baterije (izjednačavajuće punjenje)
 • Ima čvrste, potpuno izolovane priključke – krokodilke
 • Nakon pauze i nastavka napajanja naizmeničnom strujom, punjač automatski započinje punjenje u režimu od 12V, sa unapred podešenom strujom punjenja
 • Punjač opremljen digitalnim ampermetrom, koji pokazuje približnu trenutnu vrednost struje punjenja, omogućava brzu procenu stanja i nivoa napunjenosti baterije
 • Efikasnost: >75-80%
 • Efektivna struja punjenja od 5A do 40A
 • Maksimalna struja punjenja 60A
 • Startna snaga do 300A
 • Dužina kabla za napajanje 1.8m, dužina kabla sa štipaljkama 1.8m

Additional information

Weight 3500 kg
Proizvođač

Napon punjenja

,

Struja Punjenja

Ulazni napon

Maksimalna struja punjenja

Startna snaga

Radna temperatura

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Rok saobraznosti

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader