Baterija Li-ion 553443 Sanyo 3.7V 1000mAh UF553443ZU

Baterija Li-ion 553443 Sanyo 3.7V 1000mAh UF553443ZU

1500.00 RSD

Na stanju

1500.00 RSD

1 komad

View cart

Description

Sanyo/Panasonic 553443 (UF553443ZU) je industrijska punjiva Li-ion prizmatčna baterija. Uglavnom se koriste u raznovrsnim uređajima kao što su: mobilni telefoni, PDA uređaji, računari, MP3 uređaji, vojna oprema, medicinski instrumenti, radio uređaji, komunikacioni uređaji, digitalne kamere, robotika, i mnogim drugim primenama.

  • Proizvedeno u Japanu.
  • Sekundarna (punjiva) 553443 veličine ćelija.
  • Stabilan radni napon.
  • Visoka gustina energije.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dobar temperaturni opseg.
  • Aplikacija za napajanje – mobilni telefoni, PDA uređaji, računari, MP3 uređaji, vojna oprema, medicinski instrumenti, radio uređaji, komunikacioni uređaji, digitalne kamere, robotika, i mnogim drugim primenama.

Additional information

Weight 19 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Tehničke specifikacije UF553443ZU_Sanyo.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader