Baterijski konektor JST SMP-02V-BC 22 AWG

Baterijski konektor JST SMP-02V-BC 22 AWG

200.00 RSD

Na stanju

200.00 RSD

1 komad

SKU: JST SMP-02V-BC Category:
View cart

Description

Baterijski konektor JST SMP-02V-BC je popularan konektor za baterije, pitch od 2.5 mm i frikcionom bravom za žicu. 22 AWG je žica prečnika 0.65mm. Široka primena u telekomunikacionoj opremi, računarima, kontrolorima, alarmni i bezbednosni uređaji, raznim instrumentima i mnogim drugim.

JST SMP-02V-BC

  • Dužina: 12 mm
  • Širina: 11.5 mm
  • Visina: 6 mm
  • Pitch: 2.5 mm

Kabl 22 AWG

  • Prečnik: 0.65 mm

Additional information

Weight 2 kg
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader