Termoskupljajuća PVC folija 35mm

Termoskupljajuća PVC folija 35mm

3500.00 RSD

Na stanju

3500.00 RSD

1 kg (jedan kilogram)

View cart

Description

Termoskupljajuća folija je napravljena od plastike, koja se skuplja (sužava) kada je izložena prethodno utvrđenom stepenu toplote. Služi da izoluje bateriju i zaštiti je od vlažnosti, mehaničkih oštećenja i visoke temperature. Termoskupljajuća folija može zaštititi vašu bateriju od kratkih spojeva, od vremenskih uticaja i dodati profesionalni izgled vašem baterijskom paketu. Takođe omogućava dodatnu čvrstinu baterijskog paketa i blagu zaštitu od mehaničkih oštećenja. Polivinil hlorid (PVC) je kombinacija tri elementa, ugljenika, vodonika i hlora. Kada je nekoliko sekundi izložen toploti specijalno formulisani polivinilhloridni materijal će se brzo skupiti i ujednačeno u skladu sa oblikom predmeta koji se pokriva. Primene obuhvataju izolaciju i omotavanje baterija, kondenzatora i sličnih objekata – širok spektar primena u proizvodnji industrijske opreme, igračaka, sportske opreme, elektronikih i potrošačkih proizvoda. Koristite industrijski fen ili fen za kosu, ravnomerno zagrejte omotač da se skupi sve dok se čvrsto omota oko baterijskog paketa ili drugog predmeta.

  • Širina: 35 mm
  • Debljina: 0.1 mm
  • Maksimalni opseg skupljanja: Horizontalno 45%, Vertikalno 15%
  • Tankozidni materijal koji nudi dobre električne i mehaničke karakteristike
  • Stabilne performanse i brzo skupljanje
  • Primene obuhvataju izolaciju i omotavanje baterija, kondenzatora i sličnih predmeta. Širok spektar primena u proizvodnji industrijske opreme, igračaka, sportske opreme, elektronikih i potrošačkih proizvoda
  • Boja se može razlikovati od prikazane

Additional information

Weight 1000 kg
Hemijski sastav

Dimenzije

,

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader