Baterija Long WP7-12(28W) 12V 7Ah /F2

Baterija Long WP7-12(28W) 12V 7Ah /F2

1950.00 RSD

Na stanju

1950.00 RSD

Šifrа prоizvоdа: 1231 Каtеgоriја:
Prеglеd kоrpе

Оpis

Ako niste sigurni da li je ovaj akumulator odgovarajući za vas, uporedite ih ovde.

  • AGM VRLA tehnologija, u potpunosti bez održavanja.
  • Bez tečnog elektrolita.
  • Mogućnost montiranja u bilo kojem položaju.
  • Namenjeno za napajanje fiskalne kase, električne vage, baterijske lampe, reflektore, dečje igračke, UPS i bekap aplikacije, telekomunikacione sisteme, panik svetla, medicinsku opremu i sisteme, protivpožarne alarmne sisteme, bezbednosni sistemi, geodetski instrumenti, centrale itd.
  • Nisko samopražnjenje u periodu kada se baterija ne koristi.
  • Projektovani životni vek 3 do 5 godina.
  • Širina izvoda – (F2) 6.35mm

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 2240 kg
Proizvođač

Tehnologija

Napon

Kapacitet

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Izvod

Rok saobraznosti

Tehničke specifikacije Long_WP7-1228W.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader