Baterija industrijska NiMH Panasonic AAA 1.2V 700mAh

Baterija industrijska NiMH Panasonic AAA 1.2V 700mAh

400.00 RSD

Na stanju

400.00 RSD

1 komad

Šifra proizvoda: 103 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Panasonic AAA NiMH industrijska baterija je proizvod na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Ova punjiva NiMH baterija je industrijska standardna cilindrična ćelija. Koristi se za mnoge aplikacije zbog niske cene, izdržljivosti i niskih operativnih rizika za krajnjeg korisnika. Obično se koristi u aplikacijama koje zahtevaju niske i visoke stope pražnjenja i gde je cena bitan faktor. AAA baterije se uglavnom koriste specijalne uređaje, uključujući uređaji za daljinsko upravljanje, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, džepna svetla, električni brijači, digitalne kamere, bežični telefoni, alarmi, LED svetla, medicinski instrumenti, i mnogim drugim aplikacijama.

  • Sekundarna (punjiva) AAA veličine ćelija.
  • Terminal: ravni pozitivni pol.
  • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
  • Stabilan radni napon.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dobar temperaturni opseg.
  • Aplikacija za napajanje: uređaji za daljinsko upravljanje, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, džepna svetla, električni brijači, digitalne kamere, bežični telefoni, alarmi, LED svetla, medicinski instrumenti, i mnogim drugim aplikacijama.

Kompatibilne oznake: HR3, HR03, UO100557, DC2400, DC2400B4N, LR03, AAA, LR3, AM4M8A, AM4, S, MN2400, 824, E92, LR03N, 24A, K3A, R3, R03, 7526, UM4, Micro, V2500PX, GP80AAAH/T, GP80AAAHHB, PC1500, 4003, MX2400, HHR-70AAA/T, HHR-70AAAB8/T, HHR70AAA/T, HHR70AAAB8/T

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Terminal

Tehničke specifikacije Panasonic_HHR70AAA.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader