Olovni hermetički akumulator 12V 2.1Ah WP1223A

Olovni hermetički akumulator 12V 2.1Ah WP1223A

Olovni hermetički akumulator 12V 2.1Ah WP1223A

4100.00 RSD

Na stanju

4100.00 RSD

Šifra proizvoda: 639 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

WP1223A 12V 2.1Ah Olovni hermetički akumulator

Olovni hermetički akumulatori – LitiCo, prodaja na veliko i malo.Pored velikog izbora olovnih hermetičkih akumulatora u ponudi su:- alkalne baterije, – punjive baterije NiMH-NiCd, – litijumske baterije za široku upotrebu, – satne srebro-oksid baterije, – industrijske baterije, – suve cink-ugljene baterije, – alkalne baterije specijalne namene, – baterije za slušne aparate, – baterije za bežične telefone, – baterije za UPS, – baterije za laptopove, kao i – baterijski paketi raznih namena. Povoljne maloprodajne i veleprodajne cene svih vrsta baterija i baterijskih paketa – LitiCo doo Niš.

Dodatne informacije

Težina715 kg
Proizvođač

Napon

Hemijski sastav

Težina

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader