Baterija litijum Yokohama CR123 3V

Baterija litijum Yokohama CR123 3V

250.00 RSD

Na stanju

250.00 RSD

1 komad

View cart

Description

Prikazana cena je za jedan komad.

Yokohama CR123 baterija kombinuje lagani materijal sa litijumskom tehnologijom kako bi stvorila izvor napajanja pogodan za sve primene. Prvobitno dizajniran za kamere, Yokohama CR123 baterija ima veliki kapacitet i nizak unutrašnji otpor kako bi se obezbedilo brzo vreme oporavka blica i brzo snimanje. Još popularnih aplikacija su u: super svetlim LED lampama, alarmni sistemi, digitalni fotoaparati, fotografska oprema, panik svetla, medicinska oprema, vojna i lovačka oprema, i drugi uređaji. Ova Yokohama CR123 je 3 volta litijumska baterija. Ova stalna i kontinuirana brzina pražnjenja uparena sa znatnim kapacitetom osigurava da vaši uređaji ostanu napunjeni jako dugo. Takođe dobro rade u okruženjima sa ekstremnim temperaturama.

 • Primarna (nepunjiva) baterija
 • Visoka gustina energije
 • Nizak unutrašnji otpor za brz oporavak blica i brzo snimanje
 • Lagan i izdržljiv dizajn
 • Stabilan napon pražnjenja
 • Mali stepen samopražnjenja
 • Dug životni vek
 • Visoka sigurnost i pouzdanost
 • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja
 • Izvanredni temperaturni opseg
 • Odlična otpornost na curenje i tokom dužeg vremenskog perioda
 • Široka primena u brojnim uređajima: digitalni fotoaparati, fotografska oprema, panik svetla, LED lampe, medicinski uređaji, alarmni sistemi, itd.

Slične oznake: 123, 123A, 2/3A, 5018LC, BR2/3A, CR123, CR123A, CR17335, CR17345, CR23, DL123A, EL123A, K123LA, L123A, SF123A, VL123A, RL123A, LC5018

Additional information

Weight 16 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader