Baterijski konektor AMP RD396-3P 16 AWG

Baterijski konektor AMP RD396-3P 16 AWG

200.00 RSD

Na stanju

200.00 RSD

1 komad

Šifra proizvoda: AMP RD396-3P Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Baterijski konektor AMP RD396-3P je popularan konektor za baterije, pitch od 3.96 mm i frikcionom bravom za žicu. 16 AWG je žica prečnika 1.29mm. Široka primena u telekomunikacionoj opremi, računarima, kontrolorima, alarmni i bezbednosni uređaji, raznim instrumentima i mnogim drugim.

AMP RD396-3P

  • Pitch: 3.96 mm

Kabl 16 AWG

  • Prečnik: 1.29 mm

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader