Punjač NiMh NiCd baterija Yokohama

Punjač NiMh NiCd baterija Yokohama

1800.00 RSD

Na stanju

1800.00 RSD

Šifra proizvoda: 1146 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

YOKOHAMA punjač efikasno puni baterije za svakodnevne uređaje. Korišćenjem najnovije tehnologije mikroprocesiranja, ovaj funkcionalni uređaj garantuje efikasno, sigurno, prenosno i lako punjenje.

  • Pogodan za punjenje AA i AAA baterija.
  • 4 nezavisna kanala za punjenje.
  • 5 nivoa zaštite od prepunjavanja.
  • Puni bilo koju kombinaciju 1-4 AA / AAA Ni-MH ili Ni-Cd baterija.
  • Bezbedno vreme punjenja. Punjač automatski otkriva odgovarajuće vreme punjenja, smanjujući struju na odgovarajuće vreme. Punjač smanjuje struju nakon približno 6, 9 ili 12 sati bez obzira na vreme punjenja.Uređaj prestaje sa punjenjem kada vreme punjenja pređe 15 sati.
  • Zahvaljujući detektoru visoke osetljivosti, uređaj prestaje sa punjenjem kada otkrije da su baterije potpuno napunjene.
  • Poseduje zaštitu od kratkog spoja, prepunjavanja, pregrejavanja, obrnutog polariteta.

Dodatne informacije

Težina80 kg
Proizvođač

Napon punjenja

Struja Punjenja

, , , ,

Ulazni napon

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Tehničke specifikacije

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader