Izolator terminala baterije 18650 ×2 sa otvorom za kabl

Izolator terminala baterije 18650 ×2 sa otvorom za kabl

10.00 RSD

Na stanju

10.00 RSD

1 komad

SKU: 89-186502o Category:
View cart

Description

Primarna svrha izolatora terminala baterije 18650 je da ponudi bolju i naprednu zaštitu kako biste izbegli kratki spoj na bateriji. Materijal koji ne dozvoljava da struja i toplota lako prolaze kroz njega poznat je kao izolacija. Postoji toliko mnogo situacija kada želite da usporite tok toplote ili zaustavili tok električne energije zbog prevencije strujnih udara. Može vam pomoći da produžite životni vek baterije i sprečite je od oštećenja. Bolja zaštita da bi se izbegao kratak spoj na baterijama. Lako se koristi jer je jedna strana samolepljiva.

  • Sa otvorom za kabl
  • Odgovara za 18650, 18350, 18490, 18500
  • Bolja zaštita da bi se izbegao kratak spoj na baterijama
  • Sigurno i stabilno
  • Samolepljiva strana za lako korišćenje
  • Boja se može razlikovati od prikazane

Additional information

Weight 2 kg
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader