Baterija za Bosch ručni alat 9.6V – REPARACIJA

Baterija za Bosch ručni alat 9.6V - REPARACIJA

Baterija za Bosch ručni alat 9.6V – REPARACIJA

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

Description

Već od 1.440 RSD

Menja baterije za:

  • Bosch: 2607300002, 2607335176, 2607300002, 2607335176, 2607335012 2607300500 i svi indentični modeli baterija
  • Bušilice GBM 9,6VE, GSS-9.6V
  • Šrafilice GSR9,6VE, VES, VET
  • Univerzalne Makaze GUS 9.6V, 9.6V
  • Bušilice GSB, VES, VESP
  • Makaze za lim GSC 9.6V
  • Rezač pene i gume GSG 9.6V
  • GBM9,6VE, GSS-9.6V, GSR9,6VE / VES / VET, GUS9,6V, GSB 9.6V, VES / VESP, GSC 9.6V, GSG9,6V

Baterije za ručne alate (šrafilice, bušilice, brusilice…) – LitiCo doo Niš.Reparacija baterija za ručni alat kvalitetnim baterijskim ćelijama.Nudimo zamenske baterijske pakete za ručni alat poput:baterija za šrafilice, baterija za brusilice, baterija za bušilice…Pored velikog izbora baterijskih paketa, kapaciteta i hemije samih baterijskih ćelija, u ponudi su još baterijski paketi za: – baterije za geodetske uređaje, – baterije za medicinske uređaje, – baterije za radio stanice, – baterije za usisivače, – baterije za bar kod čitače i skenere, – baterije za ručne lampe, – baterije za merne uređaje, – baterije za daljinsku kontrolu, – baterije za panik rasvetu i znake upozorenja. Povoljne maloprodajne i veleprodajne cene svih vrsta baterija i baterijskih paketa – LitiCo doo Niš.

Additional information

Napon

Hemijski sastav

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader