Baterija NiMH punjiva Varta V150H 1.2V 150mAh

Baterija NiMH punjiva Varta V150H 1.2V 150mAh

600.00 RSD

Na stanju

600.00 RSD

1 komad

Prеglеd kоrpе

Оpis

Prikazana cena je za jedan komad.

Punjiva dugmetna baterija Varta V150H nikal-metal-hidrid za razliku od drugih dumetnih ćelija, V150H se može puniti i može se koristiti više puta. Dugmetna ćelija će raditi na raznim elektronskim uređajima, kao što je izvor napajanja za rezervne uređaje, sata u realnom vremenu, kompjuterima i još mnogo drugih. Baterija je zatvorena i može se montirati u bilo kom položaju. Ova dugmetna baterija Varta V150H dolazi sa maksimalnom strujom pražnjenja 280mA i nominalnim kapacitetom od 140 mAh.

  • Proizvedeno u Nemačkoj
  • Sekundarna (punjiva) baterija
  • Stabilan napon pražnjenja
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Dug životni vek
  • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja i dubokog pražnjenje
  • Nema memorijski efekat
  • Kompatibilan sa ćelijama Ni-Cd, bez modifikacije tehnologije punjenja
  • Široka primena u brojnim uređajima kao memorijska baterija u računarima, telefonima, prijemnicima, video kamerama, medicinskim instrumentima, štampačima, daljinskim ključevima, alarmnim sistemima, itd.

Kompitabilne oznake: 55615, 55615-101-501, 100DK, V100R, V110R, V110H

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 6 kg
Proizvođač

Napon

Kapacitet

Maksimalna kontinuirana struja pražnjenja

Hemijski sastav

Oblik

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Radna temperatura

Tehničke specifikacije Varta_V150H.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader