Baterija NiMH punjiva ZM80H 1.2V 80mAh

Baterija NiMH punjiva ZM80H 1.2V 80mAh

200.00 RSD

Na stanju

200.00 RSD

1 komad

Pregled korpe

Opis

Punjiva dugmetna baterija ZM80H nikal-metal-hidrid se može puniti i može se koristiti više puta. Dugmetna ćelija će raditi na raznim elektronskim uređajima, kao što je izvor napajanja za rezervne uređaje, sata u realnom vremenu, kompjuterima, alarmnim uređajima, i još mnogo drugih. Baterija je zatvorena i može se montirati u bilo kom položaju.

  • Sekundarna (punjiva) baterija
  • Stabilan napon pražnjenja
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Dug životni vek
  • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja i dubokog pražnjenje
  • Nema memorijski efekat
  • Kompatibilan sa ćelijama Ni-Cd, bez modifikacije tehnologije punjenja
  • Široka primena u brojnim uređajima kao memorijska baterija u računarima, telefonima, prijemnicima, video kamerama, medicinskim instrumentima, štampačima, alarmnim uređajima, daljinskim ključevima, senzorima, itd.

Kompitabilne oznake: 55608101501, V80H, B80H

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader