Baterija Li-ion 144350 Saft 3.7V 2600mAh 5A MP144350xlr

Baterija Li-ion 144350 Saft 3.7V 2600mAh 5A MP144350xlr

8000.00 RSD

Na stanju

8000.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 656 Каtеgоriје: ,
Prеglеd kоrpе

Оpis

Saft 144350 (MP144350xlr) je industrijska punjiva Li-ion prizmatčna baterija. Pored nominalnog kapaciteta bez premca i dugog veka trajanja (pogotovu za cikličnu upotrebu), njihova najinovativnija karakteristika je mogućnost punjenja i pražnjenja u širokom temperaturnom opsegu, posebno na niskim temperaturama. MP ćelije poseduju različite bezbednosne karakteristike (elektronsko zaštitno kolo, ugrađeni prekidač u slučaju kvara punjača, sigurnosni ventil, separator za gašenje) što ih čini idealnim za zahtevne primene (vojne, medicinske, itd.).Uglavnom se koriste u raznovrsnim uređajima kao što su: mobilni telefoni, PDA uređaji, računari, MP3 uređaji, vojna oprema, medicinski instrumenti, radio uređaji, komunikacioni uređaji, profesionalno prenosivo osvetljenje, električni bicikli i lična mobilnost, bar kod čitači, robotika, industrijske mašie, i mnogim drugim primenama.

 • Proizvedeno u EU.
 • Sekundarna (punjiva) 144350 veličine ćelija.
 • Stabilan radni napon.
 • Visoka gustina energije.
 • Visoka struja pražnjenja (2C mogućnost u kontinuiranom režimu; do 4C mogućnost u impulsima).
 • Niska stopa samopražnjenja.
 • Dug životni vek – 600 do 1000 ciklusa (u zavisnosti od uslova).
 • Dobar temperaturni opseg (-20°C do 60°C za punjenje, -50°C do 60°C za pražnjenje).
 • Kontejner od nerđajućeg čelika ili aluminijuma.
 • Hermetičko i čvrsto zaptivanje staklo-metal.
 • Ugrađeni prekidač i sigurnosni ventil.
 • Separator za gašenje (radi na temperaturama > 125°C).
 • Jednostavna integracija u kompaktne i lake sisteme.
 • Aplikacija za napajanje – mobilni telefoni, PDA uređaji, računari, MP3 uređaji, vojna oprema, medicinski instrumenti, radio uređaji, komunikacioni uređaji, profesionalno prenosivo osvetljenje, električni bicikli i lična mobilnost, sistemi za čitanje bar kodova, robotika, industrijske mašie, i mnogim drugim primenama.

Kompatibilne oznake: MP144350, N300 xlr RBJ

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 66 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Konstantna struja pražnjenja

Minimalan napon pražnjenja

Maksimalan napon punjenja

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije (D x Š x V)

Težina

Tehničke specifikacije MP144350xlr_Saft.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader