Baterija litijum punjiva Panasonic VL2330/HFN 3V 50mAh

Baterija litijum punjiva Panasonic VL2330/HFN 3V 50mAh

750.00 RSD

Na stanju

750.00 RSD

Šifra proizvoda: 1084 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

VL2330 baterija, 3V, litijum-vanadijum-pentoksid baterija, je visoko pouzdana baterija, visokoenergetska dopunjiva baterija koja sadrži duplo veću količinu energije od običnih dugmastih Ni-CD/Ni-MH baterija. VL2330 baterija ima izuzetno mali stepen samopražnjenja, manje od 2% na godišnjem nivou. Ova baterija ima široku primenu u brojnim uređajima kao memorijska baterija u računarima, telefonima, prijemnicima, video kamerama itd.

  • Sekundarna (punjiva) baterija
  • Visokoenergetska
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Široka primena u brojnim uređajima kao memorijska baterija u računarima, telefonima, prijemnicima, video kamerama, medicinskim instrumentima, štampačima, protivpožarnim uređajima, daljinskim kljucevima, itd.

Kompitabilne oznake: P085, VL2330-1HF, VL2330-1HFE, VL2330/1HF, VL2330HFN

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader