Baterija litijum primarna LTC CR2032/V3 3V 220mAh

Baterija litijum primarna LTC CR2032/V3 3V 220mAh

200.00 RSD

Na stanju

200.00 RSD

View cart

Description

CR2032/V3 baterija, 3V, litijum-mangan-dioksid baterija, je visoko pouzdana baterija, visokoenergetska nepunjiva baterija. Ova baterija ima široku primenu u brojnim uređajima kao memorijska baterija u računarima, telefonima, prijemnicima, video kamerama, mernim instrumentima, itd.

  • Primarna (nepunjiva) baterija
  • Visokoenergetska
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Izvod 3 pina (dva za +, jedan za -)
  • Široka primena u brojnim uređajima kao memorijska baterija u računarima, satovima, telefonima, prijemnicima, video kamerama, medicinskim instrumentima, štampačima, protivpožarnim uređajima, daljinskim kljucevima itd.

Kompitabilne oznake: CR2032, DL2032, BR2032, KL2032, L2032, ECR2032, 5004LC, KCR2032, E-CR2032, KECR2032, SB-T15, SR2032, CD2032

Additional information

Weight 3 kg
Proizvođač

Napon

Kapacitet

Hemijski sastav

Izvod

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Radna temperatura

Tehničke specifikacije CR2032.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader