Baterija Li-ion 18650 everActive 3.7V 3200mAh 7A micro USB

Baterija Li-ion 18650 everActive 3.7V 3200mAh 7A micro USB

1800.00 RSD

Na stanju

1800.00 RSD

1 pakovanje (1 komad)

Šifrа prоizvоdа: 1561 Каtеgоriје: ,
Prеglеd kоrpе

Оpis

Paket sadrži:

 • Baterija Li-ion everActive 18650 3.7V 3200mAh 7A
 • Micro USB kabl (ne sadrži USB adapter)
 • Zaštitna prenosiva kutija (za višekratnu upotrebu)

Zbog svoje visoke strujne efikasnosti, moći će da napajaju bilo koju, čak i najzahtevniju baterijsku lampu, kao i stotine drugih uređaja. 18650 everActive baterija ima integrisanu elektronsku zaštitu od ekstremnog pražnjenja, prekomernog punjenja i kratkog spoja. Kao i druge baterije veličine 18650, ona je oko 5 mm viša od nezaštićenih ćelija. 18650 everActive baterije su takođe garancija dugog veka trajanja baterija, omogućavaju još više ciklusa punjenja/pražnjenja uz održavanje visokih performansi, do 1500 ciklusa. Uglavnom se koriste u raznovrsnim uređajima kao što su: baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, lovačka oprema, muzički uređaji, i mnogim drugim primenama. Li-jonska baterija everActive 18650 podržava svaki mikro USB punjač, baterija ima ugrađeni kontroler koji obezbeđuje bezbedan proces punjenja i dodatno elektronski štiti bateriju tokom rada. Punite bateriju preko integrisanog mikro USB porta koristeći bilo koji USB punjač sa 5V DC parametrima i minimalnom efikasnošću struje 500 mA. Maksimalno vreme punjenja pomoću mikro USB porta je približno 6.5 sati. Baterija everActive 18650 se takođe može puniti pomoću većine punjača namenjenih litijum-jonskim baterijama. Komplet uključuje mikro USB kabl, ali ne uključuje USB adapter za napajanje.

 • Sekundarna (punjiva) 18650 veličine ćelija
 • Integrisani mikro USB port za direktno punjenje
 • Niska struja pražnjenja
 • Stabilan radni napon
 • Niska stopa samopražnjenja
 • Dobar temperaturni opseg
 • Do 1500 ciklusa punjenja/pražnjenja
 • Velikog kapaciteta – maks 3200 mAh, minimum 3100 mAh – prema IEC 61960-3 (7.3.1)
 • Professional+Lithium serija – idealna za profesionalne primene
 • Unapred napunjena na maksimalno 30%
 • Opremljena PCM elektronskom zaštitom, štiti bateriju od ekstremnog pražnjenja, prekomernog punjenja i kratkog spoja
 • Aplikacija za napajanje – baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, lovačka oprema, muzički uređaji, i mnogim drugim primenama
 • Li-Ion 18650 Baterije sastoje se od litijum jonskih ćelija  vrhunskog kvaliteta
 • Baterije 18650 kao Li-Ion ćelije nemaju memorijski efekat, ali se preporučuje na svakih 30 – 40 ciklusa punjenja i pražnjenja (pustiti da se isprazne do samog kraja pa potom napune). Na taj način očuvaće kapacitet na duži vremenski period

EAN: 5903205771445

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 92 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Minimalan napon pražnjenja

Maksimalan napon punjenja

Konstantna struja pražnjenja

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Težina pakovanja/blistera

Terminal

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader