Reparacija baterija za ručni alat

Reparacija baterija za ručni alat

Reparacija baterija za ručni alat

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

Description

Firma LitiCo doo Niš bavi se, između ostalog, reparacijom i servisom najrazličitijih modela baterija za ručne alate.
Neke od baterija možete videti u podkategoriji -Baterije za ručni alat-
Vaše je da pozovete i predočite model baterije, a naše da ponudimo najbolje rešenje.
Preuzmite cenovnik baterijskih paketa iz odeljka – Specifikacija –

Baterije za ručne alate (šrafilice, bušilice, brusilice…)- LitiCo doo Niš.Reparacija baterija za ručni alat kvalitetnim baterijskim ćelijama.Nudimo zamenske baterijske pakete za:- baterije za AEG ručni alat,- baterije za Bracs ručni alat,- baterije za Ferm ručni alat,- baterije za Hitachi ručni alat- baterije za Bosch ručni alat,- baterije za Black and Decker ručni alat,- baterije za DeWalt ručni alat,- baterije za Festool ručni alat,- baterije za Gesipa ručni alat,- baterije za Hilti ručni alat,- baterije za Makita ručni alat,- baterije za Metabo ručni alat,- baterije za Panasonic ručni alat,- baterije za Klauke ručni alat,- baterije za Lematec ručni alat,- baterije za Ryobi ručni alat,- baterije za Skil ručni alat,- baterije za Wurth ručni alat,- baterije za Yeim ručni alati mnoge druge alate poput: baterija za šrafilice, baterija za brusilice, baterija za bušilice…Pored velikog izbora baterijskih paketa, kapaciteta i hemije samih baterijskih ćelija, u ponudi su još baterijski paketi za: – baterije za geodetske uređaje, – baterije za medicinske uređaje, – baterije za radio stanice, – baterije za usisivače, – baterije za bar kod čitače i skenere, – baterije za ručne lampe, – baterije za merne uređaje, – baterije za daljinsku kontrolu, – baterije za panik rasvetu i znake upozorenja. Povoljne maloprodajne i veleprodajne cene svih vrsta baterija i baterijskih paketa – LitiCo doo Niš.

Additional information

Hemijski sastav

Tehničke specifikacije 1451239472_Cenovnik Baterijskih paketa za rucne alate
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader