Eksterna baterija Kodak Power bank 5200mAh

Eksterna baterija Kodak Power bank 5200mAh

Eksterna baterija Kodak Power bank 5200mAh

3500.00 RSD

Na stanju

3500.00 RSD

View cart

Description

Externa baterija za punjenje mobilnih telefona i tablet uređaja.Idealna za punjenje mobilnih telefona i tablet uređaja(iPhone, iPad, HTC, Surface, Samsung, Nokia itd.) kada ste u pokretu. Externa baterija se može napuniti preko bilo kog USB porta na Vašem računaru ili standardnog smartphone punjača. Elegantnog je dizajna tako da može pronaći mesto u svakoj torbici ili džepu ma gde god Vi otišli.
Karakteristike:
– Punjenje Vašeg telefona u hodu
– Može se puniti preko 500 puta
– Kapacitet od 5200mAh
– Mogućnost sigurnog brzog punjenja

Eksterna baterija Kodak Power bank 5200mAh
Eksterne baterije – LitiCo, prodaja na veliko i malo. Veliki izbor eksternih baterija. Povoljne maloprodajne i veleprodajne cene – LitiCo doo Niš.

Additional information

Napon

Hemijski sastav

Tehničke specifikacije 1428360700_techdoc_Smartphone_and_Tablet_ChargerPB52.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader