Eksterna baterija Kodak Power bank 2600mAh

Eksterna baterija Kodak Power bank 2600mAh

Eksterna baterija Kodak Power bank 2600mAh

Kontaktirajte nas za cenu

Na stanju

Kontaktirajte nas za cenu

SKU: p675 Category:

Description

Externa baterija za punjenje mobilnih telefona.Idealna za punjenje mobilnih telefona (iPhone, HTC, Samsung, Nokia itd.) kada ste u pokretu. Externa baterija se može napuniti preko bilo kog USB porta na Vašem računaru ili standardnog smartphone punjača. Elegantnog je dizajna tako da može pronaći mesto u svakoj torbici ili džepu ma gde god Vi otišli.
Karakteristike:
– Punjenje Vašeg telefona u hodu
– Može se puniti preko 500 puta
– Kapacitet od 2600mAh
– Mogućnost sigurnog brzog punjenja

Eksterna baterija Kodak Power bank 2600mAh
Eksterne baterije – LitiCo, prodaja na veliko i malo. Veliki izbor eksternih baterija. Povoljne maloprodajne i veleprodajne cene – LitiCo doo Niš.

Additional information

Napon

Hemijski sastav

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader