Baterija industrijska NiMH 1/3AAA 1.2V 150mAh

Baterija industrijska NiMH 1/3AAA 1.2V 150mAh

400.00 RSD

Na stanju

400.00 RSD

1 komad

Šifra proizvoda: 1210 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

1/3AAA NiMH industrijska baterija je proizvod na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Ova punjiva NiMH baterija je industrijska standardna cilindrična ćelija. Koristi se za mnoge aplikacije zbog niske cene, izdržljivosti i niskih operativnih rizika za krajnjeg korisnika. Obično se koristi u aplikacijama koje zahtevaju niske stope pražnjenja i gde je cena bitan faktor. 1/3AAA baterije se uglavnom koriste za male specijalne uređaje, uključujući uređaji za daljinsko upravljanje, modeli, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, džepna svetla, i mnogim drugim aplikacijama.

  • Sekundarna (punjiva) 1/3AAA veličine ćelija.
  • Terminal: ravni pozitivni pol.
  • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
  • Stabilan radni napon.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dobar temperaturni opseg.
  • Aplikacija za napajanje: uređaji za daljinsko upravljanje, modeli, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, džepna svetla, i mnogim drugim aplikacijama.

Kompatibilne oznake:  GP12AAAM, GP16AAAM, 17AAAH, N-50AAA, H150-1/3AAA, GP17AAAH

Neki od odgovarajućih uređaja: 

  • Wacom ACK40303

Dodatne informacije

Težina 4.2 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Terminal

Ravni pozitivni pol

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader