Baterija industrijska NiMH 1/2AAA 1.2V 210mAh

Baterija industrijska NiMH 1/2AAA 1.2V 210mAh

400.00 RSD

Na stanju

400.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 626 Каtеgоriје: ,
Prеglеd kоrpе

Оpis

1/2AAA NiMH industrijska baterija je proizvod na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Ova punjiva NiMH baterija je industrijska standardna cilindrična ćelija. Koristi se za mnoge aplikacije zbog niske cene, izdržljivosti i niskih operativnih rizika za krajnjeg korisnika. Obično se koristi u aplikacijama koje zahtevaju niske stope pražnjenja i gde je cena bitan faktor. 1/2AAA baterije se uglavnom koriste za male specijalne uređaje, uključujući uređaji za daljinsko upravljanje, modeli, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, džepna svetla, i mnogim drugim aplikacijama.

  • Sekundarna (punjiva) 1/2AAA veličine ćelija.
  • Terminal: ravni pozitivni pol.
  • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
  • Stabilan radni napon.
  • Niska stopa samopražnjenja.
  • Dobar temperaturni opseg.
  • Aplikacija za napajanje: uređaji za daljinsko upravljanje, modeli, električna vozila, kućni aparati, solarna svetla, igračke, kalkulatori, džepna svetla, i mnogim drugim aplikacijama.

Kompatibilne oznake:  GP21AAAM, GP25AAAM, GP27AAAM, GP33AAAH, GP35AAAH, IMH-210AAASS

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 6 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Terminal

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader