Baterija litijum punjiva Maxell ML2032 3V 65mAh

Baterija litijum punjiva Maxell ML2032 3V 65mAh

600.00 RSD

Na stanju

600.00 RSD

View cart

Description

ML2032 je većeg kapaciteta i dužeg veka trajanja, litijumska baterija. Obično se koriste u: satovima, kalkulatorima, igračkama, fotoaparatima i mnogim drugim elektronskim uređajima.

  • Sekundarna (punjiva) baterija
  • Visokoenergetska
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Široka primena u brojnim uređajima kao memorijska baterija u računarima, telefonima, prijemnicima, video kamerama, medicinskim instrumentima, štampačima, protivpožarnim uređajima, daljinskim kljucevima itd.

Kompitabilne oznake: ECR2032, EA2032C, KCR2032, BR2032, LM2032, CR2032BP, LF1/2V, L2032, L14, CR2332, BR2332, DL2032, SB-T15

Additional information

Weight 3 kg
Proizvođač

Napon

Kapacitet

Hemijski sastav

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Radna temperatura

Tehničke specifikacije Maxell_ML2032.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader