Baterija litijum 1/2AA FDK CR14250SE 3V 850mAh

Baterija litijum 1/2AA FDK CR14250SE 3V 850mAh

750.00 RSD

Na stanju

750.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 606 Каtеgоriје: ,
Prеglеd kоrpе

Оpis

FDK CR14250SE (1/2 AA) je poluproizvod, na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Kao takva ova baterija se upotrebljava u raznim industrijskim mašinama i uređajima, kompjuerima, i mnogim drugim primenama.

 • Proizvedeno u Japanu.
 • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
 • Primarna (nepunjiva) litijum-mangan dioksid (Li-MnO2) 1/2 AA veličine ćelija.
 • Aplikacija za napajanje: mernih uređaja (za struju, vodu, gas, itd.), alarmni i bezbedonosni uređaji, sistemi za praćenje, GPS uređaji, profesionalna elektronika, električne igračke, medicinska oprema, signalni uređaji, automobilska elektronika, rezervni izvor napajanja memorije, i mnogi drugi.
 • Visok i stabilan radni napon.
 • Niska stopa samopražnjenja, manje od 0.5% godišnje na sobnoj temperaturi.
 • Širok temperaturni opseg: -40°C do +85°C (-40°F do +185°F ).
 • Dizajn sa najkvalitetnijim komponentama i materijalima obezbeđuje radni vek do 20 godina.
 • Kontejner od nerđajućeg čelika.
 • Hermetički zatvorene metodom vezivanja staklo metal.
 • Nezapaljivi elektrolit.

PRIMARNA baterija i nije punjiva. Ni pod kojim uslovima je nemojte puniti. Kada je potpuno ispraznite molimo vas da je odložite po propisima odlaganja opasnog materijala.

Kompatibilne oznake: 6127, BR1/2AA, BR 1/2 AA, BR 1/2AA, BR1/2 AA, BR-1/2-AA, BR14250, CR1/2AA, CR 1/2 AA, CR 1/2AA, CR1/2 AA, CR-1/2-AA, CR14250, ECR1/2AA, 14250

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 9 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Maksimalna kontinuirana struja pražnjenja

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Tehničke specifikacije FDK_CR14250SE.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader