Baterija Li-ion 18650 VTC5A Murata 3.7V 2600mAh 35A US18650VTC5A

Baterija Li-ion 18650 VTC5A Murata 3.7V 2600mAh 35A US18650VTC5A

1000.00 RSD

Na stanju

1000.00 RSD

1 komad

View cart

Description

Murata /Sony 18650 VTC5A (US18650VTC5A) industrijska baterija je proizvod na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Ova punjiva Li-ion baterija je industrijska standardna cilindrična ćelija. Uglavnom se koriste u raznovrsnim uređajima kao što su: električni alati, laptopovi, baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), električni bicikli, električna vozila, daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, usisivači, lovačka oprema, muzički uređaji, i mnogim drugim primenama.

 • Visoka struja pražnjenja.
 • Sekundarna (punjiva) 18650 veličine ćelija.
 • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
 • Stabilan radni napon.
 • Niska stopa samopražnjenja.
 • Dobar temperaturni opseg.
 • Aplikacija za napajanje – električni alati, laptopovi, baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), električni bicikli, električna vozila, daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, usisivači, lovačka oprema, muzički uređaji, i mnogim drugim primenama.
 • Li-Ion 18650 Baterije sastoje se od litijum jonskih ćelija  vrhunskog kvaliteta.
 • 18650 predstavlja dimenziju cilindrične baterije koje ima prečnik 18mm i dužinu 65mm.
 • Ravan vrh, uži plus kontakt i širi minus kontakt.
 • Baterije 18650 kao Li-Ion ćelije nemaju memorijski efekat, ali se preporučuje na svakih 30 – 40 ciklusa punjenja i pražnjenja (pustiti da se isprazne do samog kraja pa potom napune). Na taj način očuvaće kapacitet na duži vremenski period.
 • Ima do 10 puta veću snagu od naj kvalitetnije NiMh baterije.
 • 18650 ćelije se pune samo punjačima namenskim za Li-ion ćelije napona punjenja 4.2V.

Additional information

Weight 47 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Minimalan napon pražnjenja

Maksimalan napon punjenja

Konstantna struja pražnjenja

Konstantna struja punjenja

Radna temperatura

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Terminal

Tehničke specifikacije US18650VTC5A-Sony-Murata.pdf
Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader