Nazad na Blog
Reparacija baterija za rucni alat

Reparacija baterija za AKU bušilice

Za Vas možemo uraditi uslugu Reparacije Baterija za Bušilice i ostale alate – profesionalno i kvalitetno.

Reparacija Baterije za Bušilice, reparacija baterija za aku alate

Reparacija AKU Baterija podrazumeva zamenu celog seta ćelija novim, vrhunskog kvaliteta. Na taj način dobijate novu bateriju identičnog kvaliteta kao nova. Nove ćelije imaju životni vek od 500 – 1000 ciklusa punjenja i pražnjenja obezbeđujući maksimalno trajanje i maksimalan rad.

Cena Reparacije Baterija je 200,00 – 450,00 din. sa PDV-om po jednoj ćeliji. Cena zavisi od tipa ćelije koji se ugrađuje. Uslugu Spajanja Ćelija posebnim limom (Punktovanje baterija) i Reparacije Aku Baterije za veće porudžbine registrovanim kupcima ne naplaćujemo.

Isključivo Ni-Cd baterije i Ni-MH baterije ”A” klase ugrađujemo prilikom Reparacije Aku Baterije. Sve baterije po završetku se testiraju. Neophodno je novom baterijskom paketu obavezno odraditi Kondicioniranje Baterija jer na taj način se baterije kapacitivno ujednačavaju i pružaju bolji i pouzdaniji rad. Za veće porudžbine odobravamo dodatni rabat.

Reparacija Li-Ion baterija za aku alate

Nova tehnologija baterija za aku alate svakako je Li-Ion. Aku baterije, napravljene na Li-Ion tehnologiji imaju više prednosti u odnosu na baterije rađene sa Ni-CD i Ni-MH ćelijama. Baterija je lakša, duže traje, a pre svega u radu sa Li-Ion aku baterijama, ista je snaga prvog zavrtnja kao poslednjeg. Velika prednost je i što ne postoji memorijski efekat, tako da se ne mora stalno voditi računa o potpunom punjenju i pražnjenju baterije.

Formiranje Baterija za Bušilice

Nakon reparacije baterija, obavezno se mora odraditi obavezno Formiranje Baterija. Vodite računa o punjenju baterije. Redovna duboka pražnjenja su jako važna, u protivnom, veliki kristali će se formirati na pločama ćelije( memorijski efekt ) i Vaša AKU baterija će izgubiti kapacitet.
Takođe, vrlo bitna stvar jeste da kad odlažete svoj alat koji ste koristili, bateriju napunite do kraja i onda odložite i tako će te produžiti životni vek.

*tekst preuzet sa sajta SveBaterije.net

Podeli sa prijateljima

Nazad na Blog
Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader