Nazad na Blog

Pravilno formiranje laptop baterija – za duže trajanje

Baterija za laptop je najvažniji deo laptopa. Bez njih laptop je u stvari manji desktop kompjuter i nije prenosiv. Evo par saveta koji će vam pomoći da očuvate vašu bateriju i izvučete najviše od nje.

Baterija za laptop je u najvećem broju tzv. litijum-jonska (Li-ion). Ove baterije za laptop su odlične zbog toga što imaju veliki energetski kapacitet i nemaju memorijski efekat, što znači ne morate da ispraznite bateriju do kraja pre nego što je ponovo punite. Možda ste čuli da je za bateriju bolje da je potpuno ispraznite pre nego što je ponovo napunite, ali to ne treba da radite sa litijum-jonskom baterijom. U slučaju da često u potpunosti ispraznite bateriju pre nego što počnete sa ponovnim punjenjem, to će dovesti do smanjenja radnog veka baterije. Ali prva dva ili tri punjenja trebalo bi da ispraznite bateriju do kraja, ali posle toga ne više.

Laptop baterije koje mi nudimo su odličnog kvaliteta i na sve baterije za laptop dajemo 24 meseci garancije. U ponudi imamo original i A klasu baterija za laptop koje su vrhunskog kvaliteta, verne originalnoj specifikaciji.

Radni vek baterije za laptop je oko dve godine ili od 300 do 500 punjenja. Sve naše baterije su proverene i atestirane.

Laptop baterije su napravljene od visoko kvalitetnih ćelija i jako dugo traju.

Baterija za laptop cene – kod nas možete naći najbolji odnos cene i kvaliteta. Nudimo najkvalitetnije baterije za laptop po najnižim cenama. U svakom trenutku možete nas nazvati ili doći do naše prodavnice i naši prodavci i serviseri će vam preporučiti one laptop baterije koje vam najviše odgovaraju. Ukoliko nemamo tražene laptop baterije na lageru slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo je pronaći za vas.

Podeli sa prijateljima

Nazad na Blog
Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader