Baterija Li-ion 18500 EnerCig 3.7V 1900mAh 5.7A TN18500C

Baterija Li-ion 18500 EnerCig 3.7V 1900mAh 5.7A TN18500C

1200.00 RSD

Na stanju

1200.00 RSD

1 komad

Šifrа prоizvоdа: 958 Каtеgоriје: ,
Prеglеd kоrpе

Оpis

EnerCig  18500 C (TN18500C) industrijska baterija je proizvod na koji po potrebi možemo da vam nadogradimo razne izvode i konektore, i napravimo baterijske pakete. Ova punjiva Li-ion baterija je industrijska standardna cilindrična ćelija. Uglavnom se koriste u raznovrsnim uređajima kao što su: električni alati, laptopovi, baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), električni bicikli, električna vozila, daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, usisivači, lovačka oprema, muzički uređaji, barkod čitači, terminali, i mnogim drugim primenama.

 • Niska struja pražnjenja.
 • Sekundarna (punjiva) 18500 veličine ćelija.
 • Mogućnost nadogradnje raznih izvoda i konektora, i spajanje u baterijske pakete.
 • Stabilan radni napon.
 • Niska stopa samopražnjenja.
 • Dobar temperaturni opseg.
 • Aplikacija za napajanje – električni alati, laptopovi, baterijske lampe, elektronske cigarete (vejp), električni bicikli, električna vozila, daljinsko upravljanje, kamere, medicinski uređaji, usisivači, lovačka oprema, muzički uređaji, barkod čitači, terminali, i mnogim drugim primenama.
 • Li-Ion 18500 Baterije sastoje se od litijum jonskih ćelija  vrhunskog kvaliteta.
 • 18500 predstavlja dimenziju cilindrične baterije koje ima prečnik 18mm i dužinu 50mm.
 • Ravan vrh, uži plus kontakt i širi minus kontakt.
 • Baterije 18500 kao Li-Ion ćelije nemaju memorijski efekat, ali se preporučuje na svakih 30 – 40 ciklusa punjenja i pražnjenja (pustiti da se isprazne do samog kraja pa potom napune). Na taj način očuvaće kapacitet na duži vremenski period.
 • Ima do 10 puta veću snagu od naj kvalitetnije NiMh baterije.
 • 18500 ćelije se pune samo punjačima namenskim za Li-ion ćelije napona punjenja 4.2V.

Kompatibilne oznake: NCR18500, NCR18500A, ICR18500, IMR18500, UR18500, UR18500F, LC18500

Dоdаtnе infоrmаciје

Теžinа 36 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Kapacitet

Minimalan napon pražnjenja

Maksimalan napon punjenja

Konstantna struja pražnjenja

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Terminal

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Litico tim iskusnih stručnjaka je kroz dugi niz godina upoznao potrebe klijenata i kupaca, kao i najćešće nedoumice koje mogu da se jave prilikom izbora adekvatne baterije, pa smo zbog toga izdvojili nekoliko specifičnih kategorija za koje često dobijamo upite i potrudili se da odgovorimo na pitanja koja nam postavljate kako bi vama olakšali izbor a i nama skratili vreme prilikom objašnjavanja.

Izaberite kategoriju proizvoda za koju je potrebna pomoć pri izboru, kliknite ovde za detalje.

Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader